NOBA kozijnen en montage
 
Kwaliteit is onze passie

Over ons                                                                   06-47394095

 

 

Noba kozijnen en montage is een bedrijf met veel ervaring in het monteren van kunststof kozijnen en deuren,  gevel- en boeibekleding en het bouwen van dakkapellen. Alle kozijnen zijn voorzien van SKG keurmerk, waaronder SKG*** cilinders in de deuren en schuifpuien. Er zijn 2 uitvoeringen in kozijnen, schuine las en HVL ( hout verbinding look)

Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan raamdecoratie en plissehorren en inzet- en voorzethorren, die op maat gemaakt en gemonteerd worden voor uw kozijnen. De raamdecoratie en plissehorren en inzethorren zijn voor vele soorten kozijnen toepasbaar in kunststof kozijnen en houten kozijnen. In een vrijblijvend bezoek aan u, kan ik u de mogelijkheden tonen en advies geven in uitvoering en kleuren. Ook zijn de horren uit te voeren met pollengaas, wat zeker bijdraagt tot betere leefomstandigheden tijdens de hooikoorts periode.

Wij werken met veel passie en liefde voor kwaliteit en met advies op maat streven altijd naar het beste resultaat.  Doordat we een klein en dynamisch bedrijf zijn en alles in eigen beheer houden, worden uw wensen gehoord en streven wij naar

                                                                                            TOP KWALITEIT !!!

Wij geven goede en eerlijke garanties en bieden een uitstekende service. U belt of mailt en u zult gehoord en bedient worden.

 

U betaald pas nadat de montage klaar en opgeleverd is. Wij zullen u voor, tijdens en na de montage netjes bedienen en dat u waar krijgt voor uw geld.